07. september 2024
Facebook
štvrtok, 20 september 2018 16:00

Zuzana zavraždila matku kuchynským valčekom, dráma sa odohrala v jednom z bytov v Bratislave

Written by 
Rate this item
(0 votes)

BRATISLAVA 20. septembra (WebNoviny.sk) - Obvineniu z obzvlášť závažného zločinu vraždy čelí 35-ročná Zuzana z Bratislavy. Kuchynským valčekom zavraždila svoju 65-ročnú matku. Rodinná dráma sa odohrala v stredu krátko po 01:30 v byte na Narcisovej ulici v bratislavskom Ružinove. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, Zuzana po predchádzajúcej hádke matku napadla a opakovane ju udrela do hlavy valček. Dôchodkyňa na mieste zomrela. Privolaní policajti Zuzanu zadržali na mieste činu. Odporúčame:
Súd rozhodol v prípade Igora, ktorý nožom dobodal svoju manželku v policajnom aute Ako uviedla Slamková, vyšetrovateľ predložil spis prokurátorovi za účelom spracovania návrhu na väzobné stíhanie obvinenej. V prípade preukázania viny jej hrozí trest na 20 až 25 rokov alebo na doživotie. Prípadom sa polícia naďalej zaoberá. Vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

Viac k témam: vražda
Zdroj: Webnoviny.sk - Zuzana zavraždila matku kuchynským valčekom, dráma sa odohrala v jednom z bytov v Bratislave © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 132 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner